Pikantna Cukinia Faszerowana

Pikantna Cukinia Faszerowana
Pikantne nadziewane cukinia może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 459 kalorii, 18g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, ser cheddar, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna Cukinia Faszerowana, Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, oraz Pikantny Chleb Z Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę i czosnek, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zaczynają brązowieć, o 8 protokół. Podczas gotowania cebuli i czosnku, pokroić cukinię na pół wzdłuż, i usunąć wewnętrzny miąższ z łyżką. Pozostawić 1/2-cala grubości powłoki wokół cukinii; posiekać zbierane-out miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieść miąższ cukinii, kostka bulionowa, i orzechy włoskie na patelni. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż kostka bulionu rozpuści się i miąższ cukinii jest gorący, o 5 protokół. Wymieszać 1 szklankę sera Cheddar, dobrze wymieszać i zdjąć z ognia. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia, a następnie ubić w 1 jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
CukiniaCukinia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Skorupki cukinii umieścić w naczyniu do pieczenia i wypełnić mieszanką orzech-ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SerSer
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać około 1/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar na wierzchu każdej nadziewanej cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
CukiniaCukinia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser rumiany i bulgotanie i nadzienie jest ustawione, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn