Pikantna Ciepła Czerwona Kapusta
Pikantna ciepła czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 62 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Mieszanka octu winnego, mielonej gałki muszkatołowej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i jabłko w roztopionym maśle, aż cebula będzie przezroczysta i jabłko jest miękkie, 3 do 5 protokół.
Wymieszaj wino, ocet jabłkowy, ocet winny czerwony, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową w mieszaninie cebuli; doprowadzić do wrzenia.
Dodać kapustę do mieszanki cebuli i wymieszać do pokrycia; doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta zmięknie, o 30 protokół.