Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną

Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną
Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz.- długi kawałek kombu, sól koszerna, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Pikantna Marynowana Zielona Fasola, oraz Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia i blanszować fasolkę szparagową do miękkości-chrupiące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i włożyć do dużej miski żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w innym średnim garnku z octem, cukier, sól, chiles, pieprz, i kombu. Jak tylko płyn się zagotuje, zalej fasolą i dodaj cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
KombuKombu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Ostudzić do temperatury pokojowej. Szczeliny 3 chiles niech nasiona rozlać do cieczy. Schłodzić, przykryć, przez noc, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 tygodnia.
6
* Znajdź w sklepach spożywczych " Asian foods aisle.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn