Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną
Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz.- długi kawałek kombu, sól koszerna, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Pikantna Marynowana Zielona Fasola, oraz Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia i blanszować fasolkę szparagową do miękkości-chrupiące, 2 do 3 protokół.
Odcedzić i włożyć do dużej miski żaroodpornej.
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w innym średnim garnku z octem, cukier, sól, chiles, pieprz, i kombu. Jak tylko płyn się zagotuje, zalej fasolą i dodaj cytrynę.
Ostudzić do temperatury pokojowej. Szczeliny 3 chiles niech nasiona rozlać do cieczy. Schłodzić, przykryć, przez noc, aby umożliwić rozwój smaków.
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 tygodnia.
* Znajdź w sklepach spożywczych " Asian foods aisle.