Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną

Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną
Pikantna, chrupiąca marynowana fasolka szparagowa z cytryną może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 23 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz.- długi kawałek kombu, sól koszerna, cytryna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Pikantna Marynowana Zielona Fasola, oraz Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia i blanszować fasolkę szparagową do miękkości-chrupiące, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i włożyć do dużej miski żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Doprowadzić 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w innym średnim garnku z octem, cukier, sól, chiles, pieprz, i kombu. Jak tylko płyn się zagotuje, zalej fasolą i dodaj cytrynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
KombuKombu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Ostudzić do temperatury pokojowej. Szczeliny 3 chiles niech nasiona rozlać do cieczy. Schłodzić, przykryć, przez noc, aby umożliwić rozwój smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5
Podawać na zimno. Przechowuje, schłodzony, do 1 tygodnia.
6
* Znajdź w sklepach spożywczych " Asian foods aisle.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia1
Magazyn