Pikantna Chińska Zupa Z Mleka Sojowego

Pikantna Chińska zupa z mleka sojowego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 13 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oleju chili, olej sezamowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Przynosi się go za pomocą prawdziwego masła. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Zupa sojowa z orzechami Gingko (przepis na zdrową zupę), Zupa Sojowa Imbirowa Edamame (Boczek?) & Jak zrobiliśmy zdjęcie, oraz Soja Dosa: Zdrowe Sojowe Siemię Lniane Dosa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier