Pikantna Brukselka
Pikantna brukselka wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Ta przystawka ma 61 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, czosnek, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Pikantna brukselka z miętą, Pikantna brukselka i marchewka, oraz Słodka I Pikantna Brukselka.
Instrukcje
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Przykryć i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać brukselkę, i doprawić czosnkiem, pieprz cayenne, i płatki czerwonej papryki. Odzyskaj i paruj do pożądanego stopnia czułości, około 30 minut dla bardzo delikatnej.
Brukselkę wyjąć z parownika i włożyć do miski.
Dodaj zieloną cebulę, musztardę i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić, aż równomiernie pokryte.