Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną

Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną
Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1981 kalorie, 118g białka, oraz 115 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 8,54 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, brokuły rabe, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną, Sardela i biała fasola Pizza, oraz Pikantna Pancetta Rozmaryn Biała Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku 500 stopni F. Wierzch skórki do pizzy odkurzyć mąką z kaszy mannej i ułożyć ciasto do pizzy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu. Ugotować cebulę do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać w czosnku, Serrano i płatki czerwonej papryki, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj pomidory i doprowadzić do wrzenia,a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, 20 do 30 protokół. Rozgnieść pomidory, używając masher. Doprawić solą, czarnym pieprzem i miodem, jeśli używasz. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Do złożenia: kadzi cienką warstwę sosu na ciasto do pizzy, i posypać plasterki i startej mozzarelli na wierzchu. Ułóż kilka brokułów rabe nad serem. Doprawić solą i czarnym pieprzem i piec, aż skórka będzie złotobrązowa, a ser całkowicie się roztopi, około 8 minut. Na pizzę ułożyć anchois, na wierzch ułożyć jajko i startego Parmigiano-Reggiano, udekorować posiekaną natką pietruszki i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
ChochlaChochla
4
Wlać ciepłą wodę do małej miski (jeśli woda jest zbyt gorąca drożdże umrą, a jeśli woda jest zbyt zimna drożdże nie aktywują się). Wymieszać cukier i suche drożdże połączyć i odstawić 15 protokół. Wierzch wody będzie bąbelkować i pachnieć bardzo yeasty, to jest to, co chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Mąkę i sól wymieszać w dużej misce. Zrób studnię w środku i wlej oliwę z oliwek i wodę drożdżową. Stopniowo mieszaj mąkę do płynu, za pomocą widelca. Gdy większość mąki została włączona, obrócić ciasto na gładką, czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką stołową. Użyj rąk do zagniatania ciasta do gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce do mieszania. Przykryć folią i ustawić w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się w wielkości, co najmniej 1 godzinę 30 minut. Porcję ciasta i rozciągnąć do żądanej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast

Składniki

6sardele białesardele białe1bunchbrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszonebrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszone7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory śliwkowepomidory śliwkowe23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana1pakietSzczypta soli do zagotowania wodySzczypta soli do zagotowania wody1jajko sadzone, do serwowaniajajko sadzone, do serwowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię robocząmąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię roboczą1zostawićPosiekana świeża płaska natka pietruszkiPosiekana świeża płaska natka pietruszki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeży ser mozzarella, cienko pokrojonyświeży ser mozzarella, cienko pokrojony2krewetki i żyłkiNatka pietruszki, posiekana, do dekoracjiNatka pietruszki, posiekana, do dekoracji2krewetki i żyłkiŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracjiŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracji2goździkiczosnek, rozbity na pastęczosnek, rozbity na pastę1Goździkir miód, w razie potrzebyr miód, w razie potrzeby2krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tartyser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tarty23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miskioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miski1małeCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkęCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkę2krewetki i żyłkiParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracjiParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracji2krewetki i żyłkiPłatki czerwonej papryki, do smakuPłatki czerwonej papryki, do smaku1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1serrano chile, drobno pokrojone w kostkęserrano chile, drobno pokrojone w kostkę1Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)ciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia97
Magazyn