Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną

Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną
Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1981 kalorie, 118g białka, oraz 115 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 8,54 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, brokuły rabe, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną, Sardela i biała fasola Pizza, oraz Pikantna Pancetta Rozmaryn Biała Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku 500 stopni F. Wierzch skórki do pizzy odkurzyć mąką z kaszy mannej i ułożyć ciasto do pizzy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu. Ugotować cebulę do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać w czosnku, Serrano i płatki czerwonej papryki, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj pomidory i doprowadzić do wrzenia,a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, 20 do 30 protokół. Rozgnieść pomidory, używając masher. Doprawić solą, czarnym pieprzem i miodem, jeśli używasz. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Do złożenia: kadzi cienką warstwę sosu na ciasto do pizzy, i posypać plasterki i startej mozzarelli na wierzchu. Ułóż kilka brokułów rabe nad serem. Doprawić solą i czarnym pieprzem i piec, aż skórka będzie złotobrązowa, a ser całkowicie się roztopi, około 8 minut. Na pizzę ułożyć anchois, na wierzch ułożyć jajko i startego Parmigiano-Reggiano, udekorować posiekaną natką pietruszki i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Brokuł RabeBrokuł Rabe
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
ChochlaChochla
4
Wlać ciepłą wodę do małej miski (jeśli woda jest zbyt gorąca drożdże umrą, a jeśli woda jest zbyt zimna drożdże nie aktywują się). Wymieszać cukier i suche drożdże połączyć i odstawić 15 protokół. Wierzch wody będzie bąbelkować i pachnieć bardzo yeasty, to jest to, co chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka W Pełni Ugotowana, PosiekanaSzynka W Pełni Ugotowana, Posiekana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Mąkę i sól wymieszać w dużej misce. Zrób studnię w środku i wlej oliwę z oliwek i wodę drożdżową. Stopniowo mieszaj mąkę do płynu, za pomocą widelca. Gdy większość mąki została włączona, obrócić ciasto na gładką, czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką stołową. Użyj rąk do zagniatania ciasta do gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
6
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce do mieszania. Przykryć folią i ustawić w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się w wielkości, co najmniej 1 godzinę 30 minut. Porcję ciasta i rozciągnąć do żądanej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's

Składniki

6sardele białesardele białe1bunchbrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszonebrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszone794papryka habaneropomidory śliwkowepomidory śliwkowe2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1pakietSzczypta soli do zagotowania wodySzczypta soli do zagotowania wody1jajko sadzone, do serwowaniajajko sadzone, do serwowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię robocząmąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię roboczą1zostawićPosiekana świeża płaska natka pietruszkiPosiekana świeża płaska natka pietruszki454papryka habaneroświeży ser mozzarella, cienko pokrojonyświeży ser mozzarella, cienko pokrojony21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychNatka pietruszki, posiekana, do dekoracjiNatka pietruszki, posiekana, do dekoracji21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracjiŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracji2goździkiczosnek, rozbity na pastęczosnek, rozbity na pastę1Goździkir miód, w razie potrzebyr miód, w razie potrzeby21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz227papryka habaneroser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tartyser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tarty2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miskioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miski1małeCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkęCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkę21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracjiParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracji21 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPłatki czerwonej papryki, do smakuPłatki czerwonej papryki, do smaku1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1serrano chile, drobno pokrojone w kostkęserrano chile, drobno pokrojone w kostkę1warzywo (np. szpinak)z migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)ciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia97
Magazyn