Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną

Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną
Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1981 kalorie, 118g białka, oraz 115 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 8,54 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać ser mozzarella, brokuły rabe, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną, Sardela i biała fasola Pizza, oraz Pikantna Pancetta Rozmaryn Biała Pizza.

Instrukcje

1
Rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku 500 stopni F. Wierzch skórki do pizzy odkurzyć mąką z kaszy mannej i ułożyć ciasto do pizzy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu. Ugotować cebulę do miękkości, o 4 protokół. Wymieszać w czosnku, Serrano i płatki czerwonej papryki, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj pomidory i doprowadzić do wrzenia,a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu i gotować, aż zgęstnieje, 20 do 30 protokół. Rozgnieść pomidory, używając masher. Doprawić solą, czarnym pieprzem i miodem, jeśli używasz. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Do złożenia: kadzi cienką warstwę sosu na ciasto do pizzy, i posypać plasterki i startej mozzarelli na wierzchu. Ułóż kilka brokułów rabe nad serem. Doprawić solą i czarnym pieprzem i piec, aż skórka będzie złotobrązowa, a ser całkowicie się roztopi, około 8 minut. Na pizzę ułożyć anchois, na wierzch ułożyć jajko i startego Parmigiano-Reggiano, udekorować posiekaną natką pietruszki i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Brokuł RabeBrokuł Rabe
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
ChochlaChochla
4
Wlać ciepłą wodę do małej miski (jeśli woda jest zbyt gorąca drożdże umrą, a jeśli woda jest zbyt zimna drożdże nie aktywują się). Wymieszać cukier i suche drożdże połączyć i odstawić 15 protokół. Wierzch wody będzie bąbelkować i pachnieć bardzo yeasty, to jest to, co chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mąkę i sól wymieszać w dużej misce. Zrób studnię w środku i wlej oliwę z oliwek i wodę drożdżową. Stopniowo mieszaj mąkę do płynu, za pomocą widelca. Gdy większość mąki została włączona, obrócić ciasto na gładką, czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką stołową. Użyj rąk do zagniatania ciasta do gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Umieść ciasto w lekko naoliwionej misce do mieszania. Przykryć folią i ustawić w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się w wielkości, co najmniej 1 godzinę 30 minut. Porcję ciasta i rozciągnąć do żądanej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia97
Magazyn