Pikantna Biała anchois z pizzą jajeczną

Pikantna Biała anchois z pizzą jajeczną
Pikantna Biała Sardela z pizzą jajeczną może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 118g białka, 115g tłuszczu i w sumie 1981 calories. Za 8,54 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 2. Mieszanka mąki, mleka o niskiej wilgotności sera mozzarella, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Pełnoziarniste Rafinowane Bez Cukru Ciasteczka Cukrowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pizza z anchois i białą fasolą, Pikantna Pizza Pancetta Rosemary White, oraz Pizza z koprem włoskim i anchois bez zagniatania dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej kamień do pizzy w piekarniku o temperaturze 500 stopni F. Posyp wierzch skórki do pizzy mąką z kaszy manny i połóż ciasto na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
1
Rozgrzej olej w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotuj cebulę do miękkości, około 4 minut. Dodaj czosnek, serrano i płatki czerwonej papryki, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj pomidory i zagotuj, a następnie gotuj na wolnym ogniu i gotuj, aż zgęstnieje, 20 do 30 minut. Zetrzyj pomidory za pomocą tłuczka. Dopraw solą, czarnym pieprzem i miodem, jeśli używasz. Dodaj posiekaną natkę pietruszki i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MiódMiód
SólSól
3
Do montażu: kadzi cienką warstwę sosu na ciasto do pizzy i posypać pokrojoną i startą mozzarellą na wierzchu. Ułóż trochę brokułów rabe na serze. Dopraw solą i czarnym pieprzem i piecz, aż skórka będzie złotobrązowa, a ser całkowicie się rozpuści, około 8 minut. Ułóż anchois na pizzy, posyp jajkiem i startym Parmigiano-Reggiano i udekoruj posiekaną natką pietruszki i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Ciasto Do PizzyCiasto Do Pizzy
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
SOSSOS
TymianekTymianek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
ChochlaChochla
4
Wlej ciepłą wodę do małej miski (jeśli woda jest zbyt gorąca, drożdże umrą, a jeśli woda jest zbyt zimna, drożdże nie aktywują się). Wymieszaj cukier i suche drożdże, aby połączyć i odstaw na 15 minut. Górna część wody będzie bulgotać i pachnieć bardzo drożdżowo, tego właśnie chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Połącz mąkę i sól w dużej misce. Zrób studnię na środku i wlej oliwę z oliwek i wodę drożdżową. Stopniowo wmieszaj mąkę do płynu widelcem. Gdy większość mąki zostanie włączona, wyłóż ciasto na gładką, czystą powierzchnię roboczą posypaną mąką stołową. Rękami zagnieść ciasto do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda DrożdżowaWoda Drożdżowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Ciasto przełożyć do lekko naoliwionej miski. Przykryj folią i odstaw w ciepłe miejsce, aż ciasto podwoi się, co najmniej 1 godzinę 30 minut. Porcjuj ciasto i rozciągnij do pożądanego rozmiaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania

Składniki

6sardele białesardele białe1bunchbrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszonebrokuły rabe, posiekane, blanszowane i suszone794papryka habaneropomidory śliwkowepomidory śliwkowe2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1pakietSzczypta soli do zagotowania wodySzczypta soli do zagotowania wody1jajko sadzone, do serwowaniajajko sadzone, do serwowania3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię robocząmąka uniwersalna, plus więcej na powierzchnię roboczą1zostawićPosiekana świeża płaska natka pietruszkiPosiekana świeża płaska natka pietruszki454papryka habaneroświeży ser mozzarella, cienko pokrojonyświeży ser mozzarella, cienko pokrojony2trochę posiekanej cukiniiNatka pietruszki, posiekana, do dekoracjiNatka pietruszki, posiekana, do dekoracji2trochę posiekanej cukiniiŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracjiŚwieży tymianek, zbierany, do dekoracji2goździkiczosnek, rozbity na pastęczosnek, rozbity na pastę1Goździkir miód, w razie potrzebyr miód, w razie potrzeby2trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz227papryka habaneroser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tartyser mozzarella o niskiej wilgotności z pełnego mleka, tarty2Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miskioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, plus więcej do powlekania miski1małeCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkęCebula hiszpańska, drobno pokrojona w kostkę2trochę posiekanej cukiniiParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracjiParmigiano-Reggiano, tarty, do dekoracji2trochę posiekanej cukiniiPłatki czerwonej papryki, do smakuPłatki czerwonej papryki, do smaku1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1serrano chile, drobno pokrojone w kostkęserrano chile, drobno pokrojone w kostkę1warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)ciepła woda (100 stopni F do 110 stopni F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia97
Magazyn