Pikantna Baza Mięsna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pikantnego mięsa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowany czosnek, paprykę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Ciasto Mięsne, Pikantny Meat Loaf, oraz Pikantny Meat Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; mieszać, aż się pokruszą i nie będą już różowe.
Odcedzić mieszaninę; powrócić do holenderskiego piekarnika.
Wymieszać w sosie marinara, sól, i pieprz; przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 protokół. Fajne 10 minut. Łyżka około 4 filiżanek z każdej mieszaniny do 2 ciężkich zip-top plastikowe torby; zamrażać, aż będzie gotowy do użycia.
Podgrzać 1 opakowanie (4 szklanki) pikantna baza mięsna, rozmrożona, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszaj 1 (14 1/2 uncji) puszki pomidorów pokrojonych w kostkę z włoskimi ziołami, 1 (8 uncji) puszki sosu pomidorowego, 1 łyżeczkę suszonej włoskiej przyprawy i 1/2 łyżeczki suszonej bazylii. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Podawać ponad 12 uncji gorące gotowane spaghetti z miotaną zieloną sałatką i chlebem czosnkowym. Składniki na 6 porcji.
Podgrzać 1 opakowanie (4 szklanki) pikantna baza mięsna, rozmrożona, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać 2 łyżeczki chili w proszku i 1 łyżeczkę brązowego cukru. Przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 15 do 20 minut.
Podawać na bułkach hamburgerowych z chipsami ziemniaczanymi i świeżymi owocami. Składniki na 6 porcji.
Podgrzać 1 opakowanie (4 szklanki) pikantna baza mięsna, rozmrożona, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Wymieszać w 1 (14 1/2-uncji) może pokrojone w kostkę pomidory, 2 łyżeczki chili w proszku, 2 łyżeczki papryki i 1 liść laurowy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać 4 filiżanki gorącego ugotowanego makaronu łokciowego; gotować jeszcze 5 minut. Top z kwaśną śmietaną i plasterkami zielonej cebuli. Składniki na 6 porcji.