Pikantna Azjatycka zupa wołowo - Grochowa

Pikantna Azjatycka wołowina i zupa grochowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Jeśli masz czosnek, korzeń imbiru, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży korzeń imbiru, możesz podążać za tym daniem głównym z Bez mąki migdałowe ciasteczka imbirowe jako deser. Jest idealny do Jesień. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 92% to danie jest super. Podobne przepisy to Azjatycka Wołowina z groszkiem śnieżnym, Azjatycka zupa z makaronem z kurczakiem i groszkiem śnieżnym, oraz [] Asian Beef & Noodle Soup z 5-Składnikowym bulionem wołowym.
Instrukcje
Spryskaj 12-calową patelnię sprayem do gotowania.
Podgrzać na średnim ogniu przez 1 minutę.
Dodać wołowinę i smażyć, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Usuń wołowinę z patelni za pomocą szczelinowej łyżki.
Dodaj marchew, groszek, cebula, czosnek i imbir na patelni. Smażyć, aż warzywa będą miękkie-chrupiące.
Wymieszać bulion, sos sojowy, czerwona papryka na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Powrót wołowiny na patelnię i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować przez 5 minut.
Łyżka 1/3 szklanki ryżu w każdej z 6 misek do serwowania. Podzielić mieszaninę zupy między miski.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Mulderbosch Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.