Pierścienie Porów
Need a wegetariańska przystawka? Pierścienie z pora mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 715g tłuszczu, oraz w sumie 6625 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka jaj, mąki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażone pierścienie z pora i keczup domowej roboty (Giveaway Post!!), Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, oraz Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A.
Instrukcje
Rozgrzej olej w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu do 375 stopni F.
Pokrój pory w pierścienie o szerokości 1/2 cala, oddzielając je 2 warstwami na raz.
W średniej misce wymieszać mleko i jajko. W innej średniej misce do mieszania, połączyć mąkę i sól. Mąkę podzielić na 2 oddzielne, płytkie potrawy i w jednej trzeciej ułożyć mieszankę mleka i jajek. Idąc po 1 małej garści, zanurz pierścienie najpierw w pierwszej mieszance mąki, następnie w mleku i jajku, a następnie w drugiej mieszance mąki. Pracując partiami, smaż pierścienie przez 1 do 1 1/2 minuty lub do złotego koloru.
Wyjąć pierścienie do stojaka chłodzącego ustawionego wewnątrz pół blachy i pozostawić do odsączenia na 2 do 3 minut przed podaniem. W razie potrzeby doprawić solą.