Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z serem pleśniowym i boczkiem

Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z serem pleśniowym i boczkiem
Pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem z serem pleśniowym i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 39g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mąkę, ser, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Nadziewana pierś z kurczaka z kozim serem, suszonymi pomidorami i szpinakiem, Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, oraz Buffalo Chicken faszerowana cukinia z topionym cheddarem, boczkiem i sosem z sera pleśniowego z awokado.

Instrukcje

1
Boczek ugotować na chrupko. Wolę korzystać z krytego grilla. Boczek można również gotować na patelni na średnim ogniu lub w kuchence mikrofalowej na około 1 minutę na plaster.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce wymieszać szpinak i ser pleśniowy. Pokruszyć w boczku i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzpinakSzpinak
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
4
Połóż połówki piersi kurczaka na czystej powierzchni, a mieszaninę szpinaku równomiernie rozprowadzić na ich środku. Złóż kurczaka nad nadzieniem i zabezpiecz wykałaczkami. Mąkę, sól i pieprz wymieszać na talerzu obiadowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Piersi KurczakaPołówki Piersi Kurczaka
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
SzpinakSzpinak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Kurczaka zwijamy w mąkę, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
6
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Szybko brązowy każdy kawałek kurczaka na górze i na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia i przykryć pokrywką lub folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż soki z kurczaka wyjdą jasne, a nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn