Pierś Z Kurczaka Faszerowana Szpinakiem

Pierś Z Kurczaka Faszerowana Szpinakiem
Szpinak nadziewane piersi kurczaka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2393 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, śmietany, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Serowy Szpinak Nadziewane Piersi Kurczaka-Keto, Keto Serowy Szpinak Nadziewane Piersi Kurczaka, oraz Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść szpinak w dużej szklanej misce i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty, mieszając co minutę lub aż zwiędnie. Wymieszać ze śmietaną, serem pepperjack i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PepperjackSer Pepperjack
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połóż piersi z kurczaka na czystej powierzchni i łyżką trochę mieszanki szpinaku na każdym z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Zawiń kurczaka do szpinaku, a następnie zawiń każdą pierś kurczaka w dwa plastry boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami i ułożyć w płytkim naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
5
Piec odkryte przez 35 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zwiększyć ciepło do 500 stopni F (260 stopni C), lub użyć brojlerów piekarnika gotować przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby brązowy boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn