Pierś Z Kurczaka Faszerowana Szpinakiem
Szpinak nadziewane piersi kurczaka może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2393 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, śmietany, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Serowy Szpinak Nadziewane Piersi Kurczaka-Keto, Keto Serowy Szpinak Nadziewane Piersi Kurczaka, oraz Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Umieść szpinak w dużej szklanej misce i podgrzewaj w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty, mieszając co minutę lub aż zwiędnie. Wymieszać ze śmietaną, serem pepperjack i czosnkiem.
Połóż piersi z kurczaka na czystej powierzchni i łyżką trochę mieszanki szpinaku na każdym z nich.
Zawiń kurczaka do szpinaku, a następnie zawiń każdą pierś kurczaka w dwa plastry boczku. Zabezpieczyć wykałaczkami i ułożyć w płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec odkryte przez 35 minut w nagrzanym piekarniku, a następnie zwiększyć ciepło do 500 stopni F (260 stopni C), lub użyć brojlerów piekarnika gotować przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby brązowy boczek.