Pierś z kurczaka faszerowana jabłkiem i Prosciutto

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanej piersi kurczaka z jabłkiem i Prosciutto. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, przyprawę do szarlotki, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosciutto zawinięte piersi indyka faszerowane Gruyère, Pieczona pierś z kurczaka z Prosciutto, cytryną i gałką muszkatołową, oraz Pierś z indyka nadziewana serem pomarańczowym, jabłkowym i kozim z naturalnie słodzonym sosem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj żaroodporne naczynie do pieczenia; odstaw na bok.
Połączyć posiekane jabłko i 1/8 łyżeczki przyprawy szarlotka w małej misce; odstawić.
Umieść piersi kurczaka między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić kurczaka gładką stroną młotka mięsnego do grubości 1/4 cala.
Kłaść po jednym kawałku prosciutto na każdej piersi kurczaka.
Umieść 1/4 mieszanki jabłek na każdej piersi kurczaka.
Zwiń każdą pierś i zabezpiecz wykałaczką.
Posypać 1/2 łyżeczki przyprawy szarlotki Na Zewnątrz piersi kurczaka i umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Piersi z kurczaka, odsłonięte, pieczemy w nagrzanym piekarniku, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 25-30 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Gdy kurczak jest prawie gotowy, roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Ubić mąkę, aby uzyskać gładką pastę.
Ubić w mleku i pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje i bąbelkami, o 5 protokół.