Pierś z kaczki z Escarole i tostami
Need a dairy free main course? Pierś z kaczki z Escarole i tosty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz po przekątnej chleb 1, marynowany imbir, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Trio smaków na patyku: mus z kaczki, pierś z kaczki i Jagoda bezowa, Estragon Pieczona Pierś Kaczki; Ziemniaki Smażone W Tłuszczu Kaczki; Roas, oraz Duszone udka z kaczki i smażona pierś z kaczki.
Instrukcje
Wyciągnij skórę z kaczki, cięcie w razie potrzeby, aby uwolnić.
Połóż skórę płasko na patelni o szerokości 9 lub 10 cali.
Piec w piekarniku 350, aż zbrązowieje, o 30 protokół; odwrócić skórę kilka razy.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Wlać tłuszcz z patelni do pojemnika; rezerwy. Wytrzyj patelnię do czysta; odstaw na bok. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Jak skóra piecze, wymieszać sól i cukier i natrzeć całe piersi kaczki. Umieścić mięso w misce i odstawić 15 do 20 minut, a następnie dobrze spłukać i osuszyć. Wyrzuć płyn, który się tworzy.
Spłucz i osusz escarole, przyciąć rdzeń i grubo posiekać liście.
Lekko posmaruj jedną stronę każdego kromki chleba 2 łyżeczkami tłuszczu z kaczki. Ustaw chleb, tłuszczu side up, w jednej warstwie w 10-na 15-calowej patelni.
Piec w piekarniku 300 do bladego złota i chrupiące, 20 do 25 protokół. Trzymaj ciepło.
2 łyżeczki tłuszczu z kaczki umieścić na 10-12-calowej patelni żaroodpornej na dużym ogniu. Gdy gorące, dodać piersi i brązowy z każdej strony, około 6 minut w sumie. Kaczkę i patelnię wkładamy do piekarnika 300.
Piec, aż piersi będą po prostu różowe w środku (130 do 140; pokroić na próbę), około 5 minut.
Wyjąć z piekarnika. Utrzymanie piersi ciepłe, odstawić co najmniej 10 minut na soki do rozliczenia.
Tymczasem skórkę kaczki drobno pokroić w kostkę, odstawić na patelnię i wstawić do piekarnika.
Piec do skwierczeć, o 15 protokół. Trzymaj ciepło.
Gdy piersi odpoczywają co najmniej 5 minut, umieść 1 łyżeczkę tłuszczu z kaczki i bulion z kurczaka na patelni o pojemności 5-6 litrów na dużym ogniu.
Dodaj escarole i mieszać aż ledwo zwiędły, o 2 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś escarole na 4 rozgrzane talerze obiadowe.
Pokroić piersi kaczki na ziarno i ułożyć równe porcje na talerzach.
Posypać skórką z kaczki. Towarzyszyć z tostami, wasabi i marynowanym imbirem.