Pierś z kaczki z chutneyem ananasowo-wiśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj pierś kaczki z chutneyem ananasowo-wiśniowym. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 24g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ocet balsamiczny, tartą wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pierś Z Kaczki Z Chutneyem Wiśniowym, Pierś z kaczki w sosie Podwójnie wiśniowym, oraz Pierś z kaczki w sosie ze słodkich wiśni.
Instrukcje
Aby przygotować chutney, połącz pierwsze 9 składników w rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 10 minut lub do syropu, często mieszając; zdjąć z ognia.
Aby przygotować kaczkę, podgrzej dużą, ciężką patelnię pokrytą sprayem do gotowania na dużym ogniu.
Posypać kaczkę solą i pięciopalczastym proszkiem.
Dodaj kaczkę na patelni; gotować 4 protokół. Odwróć kaczkę. Zmniejszyć ogień do medium i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Kaczka kłaść na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Pokroić kaczkę w ukośne plasterki o grubości 1/4 cala.
Dodaj chutney i kolendry na patelni; gotować na średnim ogniu 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Podawać chutney z kaczką.