Pierś z kaczki z chutneyem ananasowo-wiśniowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pierś z kaczki z chutneyem ananasowo-wiśniowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, imbir, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś z kaczki z chutneyem ananasowo-wiśniowym, Pierś Z Kaczki Z Chutneyem Wiśniowym, oraz Pierś z kaczki w sosie wiśniowo-pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować chutney, połącz pierwsze 9 składników w rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 10 minut lub do syropu, często mieszając; zdjąć z ognia.
Aby przygotować kaczkę, podgrzej dużą, ciężką patelnię pokrytą sprayem do gotowania na dużym ogniu.
Posypać kaczkę solą i pięciopalczastym proszkiem.
Dodaj kaczkę na patelni; gotować 4 protokół. Odwróć kaczkę. Zmniejszyć ogień do medium i gotować 6 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Kaczka kłaść na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Pokroić kaczkę w ukośne plasterki o grubości 1/4 cala.
Dodaj chutney i kolendry na patelni; gotować na średnim ogniu 1 minutę, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Podawać chutney z kaczką.