Pierś Z Indyka Z Grilla Chipotle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanej piersi z indyka Chipotle. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $5.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 82g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz czosnek, prawdziwy syrop klonowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon i Chipotle Pieczona pierś z indyka, Brined Chipotle Orange Pierś Z Indyka, oraz Pieczona Pierś Z Indyka Z Chipotle-Przepis Na Rub Ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do ogrzewania pośredniego. Włożyć ząbki czosnku pod skórkę indyka.
Wszystkie pozostałe składniki umieścić w mini robocie kuchennym lub blenderze. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.
Indyka ułożyć na grillu; posmarować marynatą. Przykryj i grilluj indyka na patelni i 5 do 6 cali od średniego ciepła 1 godzina 30 minut do 2 godzin, okazjonalnie obracając i szczotkując marynatą, aż termometr do mięsa odczyta 77° i sok nie jest już różowy, gdy środek jest cięty.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Wyrzucić pozostałą marynatę.