Pierś Z Indyka Z Grilla

Pierś Z Indyka Z Grilla
Grillowana pierś z indyka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz oregano, sól kuchenną, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierś Z Indyka Z Grilla, Pierś Z Indyka Solona Z Grilla, oraz Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytrusami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem sól koszerną, kolejne 4 składniki i 2 qt. woda w dużym, głębokim pojemniku bezpiecznym dla żywności lub garnku do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj indyka. Chill 8 godzin lub przez noc, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
3
Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Światło 1 strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć indyka z solanki. Spłucz indyka, dobrze osusz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Wymieszać sól kuchenną i 5 kolejnych składników. Natrzyj skórę indyka mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
6
Umieść indyka, skórkę w dół, nad oświetloną stroną grilla i grilluj, bez pokrywki grilla, 4 do 5 minut lub do lekko zwęglonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś na nieoświetloną stronę, skórkę do góry. Grill, przykryty pokrywą grilla, 30-40 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 16
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Powrót indyka, od strony skóry w dół, do oświetlonej strony i grill, przykryty pokrywą grilla, 4 do 5 minut lub do momentu, gdy skóra będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Wyjąć indyka z ognia; przykryć luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Odstawić na 10 minut.
11
Podawać z salsą verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
12
* Mrożona pierś z indyka, rozmrożona, może być zastąpiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn