Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby

Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby
Pierś z indyka owinięta pancettą z farszem herby cytrynowo-orzechowym zajmuje ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na $9.47 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1264 kalorii, 127g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, bulionu z kurczaka, ząbków czosnku i pietruszki z płaskim liściem. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu, oraz Grecki tradycyjny Indyk z farszem kasztanowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Najpierw przygotuj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Na dużej patelni rozgrzać masło i olej, następnie przez 10 min zmiękczyć cebulę bez barwienia. Wrzuć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Na patelnię dodajemy pancettę lub boczek, smażymy 5 min na złoty kolor, następnie dodajemy orzeszki piniowe, czosnek, szałwię i skórkę z cytryny. Smażyć przez 1 min dłużej, aż pachną i orzeszki piniowe zaczną brązowieć. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki. Wrzucić do miski z cebulą, następnie związać z okruchami, jajkiem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Masło i doprawić arkusz folii z indyka lub użyć 2 arkuszy folii zaciśniętych razem, aby utworzyć arkusz o wymiarach 50 x 60 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Ułóż pięć długich kawałków sznurka na folii, jak szczeble drabiny, gotowe do związania piersi. Ułóż pancettę lub boczek w kratkę na środku folii, na sznurku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Wyjmij pierś z masłem, skórkę w dół i ukoś każdą stronę kilka razy. Przykryć folią spożywczą i zalać wałkiem do ciasta, aż mięso będzie miało grubość około 5 cm. Przycinaj boki, aby mieć mniej więcej prostokątny kształt (ale uważaj, aby nie przeciąć skóry). Podnieś na pancettę, a następnie wypełnij luki wykończeniami. Doprawić, a następnie docisnąć farsz wzdłuż środka stawu. Podciągnij boki na jednym końcu, chowając się na krótkim końcu, a następnie mocno zawiąż sznurek, aby farsz był zamknięty. Powtórz ze wszystkimi strunami. Owinąć szczelnie w folię, a następnie obrócić, aby pancetta była na górze. Można pozostawić w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Posadź jointa w puszce do pieczenia i piecz przez 40 minut na kg lub do momentu, gdy szpikulec włożony do środka wyjdzie bardzo gorący i soki będą czyste. Rozpakuj przez ostatnie 10 minut gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Unieś staw na deskę i pozostaw do odpoczynku, przykryty, na co najmniej 10 minut. Do sosu podgrzej puszkę na płycie kuchennej, a następnie zalej winem i dowolnymi sokami. Zmniejsz o połowę, a następnie dodaj zapas i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Wlać śmietanę i bąbelki do lekko zredukowanego sosu. Doprawić do smaku, następnie wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn