Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby

Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby
Pierś z indyka owinięta pancettą z farszem herby cytrynowo-orzechowym zajmuje ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na $9.47 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1264 kalorii, 127g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, bulionu z kurczaka, ząbków czosnku i pietruszki z płaskim liściem. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu, oraz Grecki tradycyjny Indyk z farszem kasztanowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Najpierw przygotuj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Na dużej patelni rozgrzać masło i olej, następnie przez 10 min zmiękczyć cebulę bez barwienia. Wrzuć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Na patelnię dodajemy pancettę lub boczek, smażymy 5 min na złoty kolor, następnie dodajemy orzeszki piniowe, czosnek, szałwię i skórkę z cytryny. Smażyć przez 1 min dłużej, aż pachną i orzeszki piniowe zaczną brązowieć. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki. Wrzucić do miski z cebulą, następnie związać z okruchami, jajkiem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Masło i doprawić arkusz folii z indyka lub użyć 2 arkuszy folii zaciśniętych razem, aby utworzyć arkusz o wymiarach 50 x 60 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Ułóż pięć długich kawałków sznurka na folii, jak szczeble drabiny, gotowe do związania piersi. Ułóż pancettę lub boczek w kratkę na środku folii, na sznurku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Wyjmij pierś z masłem, skórkę w dół i ukoś każdą stronę kilka razy. Przykryć folią spożywczą i zalać wałkiem do ciasta, aż mięso będzie miało grubość około 5 cm. Przycinaj boki, aby mieć mniej więcej prostokątny kształt (ale uważaj, aby nie przeciąć skóry). Podnieś na pancettę, a następnie wypełnij luki wykończeniami. Doprawić, a następnie docisnąć farsz wzdłuż środka stawu. Podciągnij boki na jednym końcu, chowając się na krótkim końcu, a następnie mocno zawiąż sznurek, aby farsz był zamknięty. Powtórz ze wszystkimi strunami. Owinąć szczelnie w folię, a następnie obrócić, aby pancetta była na górze. Można pozostawić w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Posadź jointa w puszce do pieczenia i piecz przez 40 minut na kg lub do momentu, gdy szpikulec włożony do środka wyjdzie bardzo gorący i soki będą czyste. Rozpakuj przez ostatnie 10 minut gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Unieś staw na deskę i pozostaw do odpoczynku, przykryty, na co najmniej 10 minut. Do sosu podgrzej puszkę na płycie kuchennej, a następnie zalej winem i dowolnymi sokami. Zmniejsz o połowę, a następnie dodaj zapas i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Wlać śmietanę i bąbelki do lekko zredukowanego sosu. Doprawić do smaku, następnie wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn