Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby

Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby
Pierś z indyka owinięta pancettą z farszem herby cytrynowo-orzechowym zajmuje ok. 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na $9.47 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1264 kalorii, 127g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oliwy z oliwek, bulionu z kurczaka, ząbków czosnku i pietruszki z płaskim liściem. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 174 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego, Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu, oraz Grecki tradycyjny Indyk z farszem kasztanowo-orzechowym.

Instrukcje

1
Najpierw przygotuj farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2
Na dużej patelni rozgrzać masło i olej, następnie przez 10 min zmiękczyć cebulę bez barwienia. Wrzuć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Na patelnię dodajemy pancettę lub boczek, smażymy 5 min na złoty kolor, następnie dodajemy orzeszki piniowe, czosnek, szałwię i skórkę z cytryny. Smażyć przez 1 min dłużej, aż pachną i orzeszki piniowe zaczną brązowieć. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki. Wrzucić do miski z cebulą, następnie związać z okruchami, jajkiem i przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Masło i doprawić arkusz folii z indyka lub użyć 2 arkuszy folii zaciśniętych razem, aby utworzyć arkusz o wymiarach 50 x 60 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Ułóż pięć długich kawałków sznurka na folii, jak szczeble drabiny, gotowe do związania piersi. Ułóż pancettę lub boczek w kratkę na środku folii, na sznurku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Wyjmij pierś z masłem, skórkę w dół i ukoś każdą stronę kilka razy. Przykryć folią spożywczą i zalać wałkiem do ciasta, aż mięso będzie miało grubość około 5 cm. Przycinaj boki, aby mieć mniej więcej prostokątny kształt (ale uważaj, aby nie przeciąć skóry). Podnieś na pancettę, a następnie wypełnij luki wykończeniami. Doprawić, a następnie docisnąć farsz wzdłuż środka stawu. Podciągnij boki na jednym końcu, chowając się na krótkim końcu, a następnie mocno zawiąż sznurek, aby farsz był zamknięty. Powtórz ze wszystkimi strunami. Owinąć szczelnie w folię, a następnie obrócić, aby pancetta była na górze. Można pozostawić w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Posadź jointa w puszce do pieczenia i piecz przez 40 minut na kg lub do momentu, gdy szpikulec włożony do środka wyjdzie bardzo gorący i soki będą czyste. Rozpakuj przez ostatnie 10 minut gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Unieś staw na deskę i pozostaw do odpoczynku, przykryty, na co najmniej 10 minut. Do sosu podgrzej puszkę na płycie kuchennej, a następnie zalej winem i dowolnymi sokami. Zmniejsz o połowę, a następnie dodaj zapas i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Wlać śmietanę i bąbelki do lekko zredukowanego sosu. Doprawić do smaku, następnie wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn