Pierś z indyka jabłko-rozmaryn może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 74g białka, oraz 17g tłuszczu. Na $4.59 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz koncentrat soku jabłkowego, wodę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Rozmaryn Pierś Z Indyka, Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka, oraz Kotlety z piersi indyka z rozmarynem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spłukać indyka zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Posypać na zewnątrz indyka i jamę solą i 1 łyżeczką pieprzu; jamę stuff jabłkiem, połową cebuli i 6 gałązkami rozmarynu. Rozluźnić skórę z piersi indyka bez odłączania go; włóż pozostałe 2 gałązki rozmarynu i szałwii pod skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Wymieszać 1 szklankę koncentratu soku jabłkowego i masło. Przymocuj igłę do iniektora marynaty i wypełnij mieszaniną koncentratu soku jabłkowego zgodnie z instrukcjami. Kilka razy wstrzyknąć marynatę do piersi indyka.
Wlać przez sitko z siatki drucianej do miarki, odrzucając ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Ciepło zastrzeżone kapie w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ubić w mące, aż będzie gładka. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo dodawać mieszankę soku jabłkowego, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, aż zgęstnieje. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki pieprzu. Chill 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Podawać na ciepło z indykiem i pełnoziarnistym sosem żurawinowym, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
12
Uwaga: Indyk można podlewać mieszanką koncentratu soku jabłkowego co 30 minut, jeśli nie jest dostępny wtryskiwacz marynaty.