Pierś Kuropatwy I Pierogi W Sosie Tokaji

Pierś Kuropatwy I Pierogi W Sosie Tokaji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pierś kuropatwy i pierogi w sosie Tokaji. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 702 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.27 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej brioche, Tokaji wina, żółtka i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasola Pieczona Z Kuropatwą, Przepis Na Kuropatwę Z Pancettą, oraz Duszona Kuropatwa z czerwoną kapustą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn