Pierś z indyka z sosem z białego wina może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 68g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, tymianek, skrobia kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wilgotna pierś indyka z sosem z białego wina, Cytrynowo-Czosnkowy Pieczony Sos Z Indyka I Białego Wina, oraz Pieczony indyk z masłem z czarnej trufli i sosem z białego wina.
Instrukcje
1
Bulion wymieszać, wino, sok z cytryny, czosnek i tymianek w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Dodaj warzywa. Spłukać indyka w zimnej wodzie; osuszyć.
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Indyka posmarować masłem, posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Włożyć indyka do kuchenki, mięsisty bok do góry; skropić pozostałym masłem. Przykryć i gotować na niskim, aż termometr włożony do środka piersi czyta 77°, 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przenieść do deski do krojenia i namiotu z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Pozwól odpocząć 15 minut.
7
Przelej płyn do gotowania na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Wyjąć 1/4 szklanki płynu; ubijać ze skrobią kukurydzianą, aż będzie gładka. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej na patelnię. Doprowadzić do wrzenia, ubijając; gotować, aż zgęstnieje, 2 do 3 protokół. Doprawić solą. Indyka pokroić w plasterki; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego