Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego

Pierś z indyka owinięta boczkiem z farszem z chleba kukurydzianego może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 817 kalorii, 64G białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz ciepło z grilla, seler, jabłko granny smith i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka Z Kremowym Farszem Z Dzikiego Ryżu, Pierś z indyka w pancetcie z nadzieniem z cytryny i orzechów sosny herby, oraz Czosnek Ziołowy Boczek Zawinięty Pierś Z Indyka.
Instrukcje
Połączyć wodę, sól i cukier w dużej misce i ubijać do rozpuszczenia. Piersi indyka zanurzyć w solance i umieścić w lodówce na 1 godzinę.
Aby farsz: podczas solenia indyka, roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy pienienie ustępuje, dodać kiełbasę i gotować, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać cebulę, seler, i jabłko i gotować, aż zmięknie, o 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Umieść mieszankę kiełbas w dużej misce wraz z chlebem kukurydzianym, rosołem z kurczaka, szałwią, 1 łyżeczką soli i czarnym pieprzem.
Wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Utwórz splot boczku układając 6 pasków boczku poziomo obok siebie. Przełożyć 6 kolejnych kawałków boczku pionowo poziomym boczkiem, tak jak robi się placek kratowy. Powtórz z pozostałymi 12 plastrami boczku, aby wykonać drugi splot.
Wyjąć piersi indyka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Piersi indyka Butterfly otwierają się i wbijają do kwadratu o równej grubości.
Połóż każdą pierś na jednym splocie boczku.
Rozłóż połowę farszu w równej grubości na każdym z piersi, pozostawiając około 1/2 cala krawędzi bez farszu.
Zwinąć szczelnie do cylindra z boczkiem na zewnątrz. Zawiń rolki z indyka szczelnie w folię i umieść w lodówce, aby się utwardzić, około 1 godziny na noc.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść roladki z indyka na chłodnej stronie grilla, przykryj i gotuj, aż termometr odczytu natychmiast odczyta 150 ° F stopni po włożeniu do najgrubszej części indyka. Jeśli boczek nie zabarwił się lub chrupiące wystarczająco, szybko przesmażyć na gorącej stronie grilla aż do pożądanej doneness.
Wyjąć z grilla i odstawić na 15 minut.
Pokroić indyka w 3/4-calowe plastry i podawać natychmiast.