Pierś cielęca faszerowana macą

Pierś cielęca faszerowana macą
Maca nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 453 kalorie, 53g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz paprykę, olej roślinny, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierś indyka faszerowana macą i koprem włoskim, Faszerowana Duszona Pierś Cielęca, oraz Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę, marchew i seler ugotować w oleju w szerokim 3 1/2 - do 5-quart ciężkiego garnka na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną brązowieć, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas gotowania warzyw włóż MACE do durszlaka i uruchom pod gorącą wodą, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MacaMaca
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Zdjąć garnek z ognia i przenieść połowę warzyw do miski. Warzywa schłodzić w misce 5 minut, następnie wymieszać z Macami, pietruszką, jajkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MacaMaca
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
GarnekGarnek
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przyciąć jak najwięcej nadmiaru tłuszczu z cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
3
Wytnij dużą kieszeń w piersi cielęcej: zaczynając od środka najgrubszego boku, włóż duży nóż poziomo i pokrój w środek cielęciny tak równomiernie, jak to możliwe, pozostawiając 1-calową granicę z 3 stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Przecier cebulę, czosnek, olej, papryka, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze. Pierś cielęcą wyłożyć na deskę do krojenia i przetrzeć wnętrze kieszeni 2 łyżkami przecieru. Kieszeń wypełnić luźno farszem z macy, pozostawiając 1-calową krawędź po przecięciu. Sew kieszeń zamykana igłą dywanową i sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
MacaMaca
CebulaCebula
SólSól
CielęcinaCielęcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Cielęcinę osuszyć i natrzeć obie strony pozostałym przecierem. Gałązki tymianku przekładamy na pozostałe w garnku warzywa, a następnie polewamy cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
WarzywaWarzywa
CielęcinaCielęcina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Przykryć garnek pokrywką i dusić w środku piekarnika, aż mięso będzie bardzo miękkie, 3 do 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
8
Przełożyć cielęcinę szeroką metalową szpatułką na czystą deskę do krojenia i odstawić, luźno pokrytą folią, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
SzpatułkaSzpatułka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Wyrzuć gałązki tymianku i usuń tłuszcz z sosu. Wyrzucić sznurek, następnie pokroić cielęcinę w poprzek ziarna na plastry o grubości 1 cala i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
1
* Cielęcina poprawia smak, jeśli duszone 2 dni wcześniej. Schłodzić w sosie, odsłonić, następnie schłodzić, powierzchnię przykryć papierem pergaminowym lub papierem woskowym i garnek przykryć pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
GarnekGarnek
2
Przed ponownym podgrzaniem Usuń zestalony tłuszcz. Wędliny pokroić na ziarno i podgrzać w piekarniku z sosem na płytkiej patelni do pieczenia, przykrytej, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn