Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, węgierską paprykę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Faszerowana Duszona Pierś Cielęca, oraz Pierś cielęca faszerowana macą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić suszone borowiki w 2-filiżance miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
2
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Niech namoczyć przez 30 minut.
4
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwa moczenia cieczy. Grzyby posiekać; rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Chard gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Odcedzić; wycisnąć płyn.
8
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Dodaj posiekane grzyby crimini, szałwię i połowę posiekanych borowików. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, aż crimini są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Dodać mieszaninę grzybów z dowolnym płynem z patelni i boczku; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać z parmezanem, doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić farsz, Pozostałe porcini i moczyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Dodać jajka i dobrze wymieszać, aby zwilżyć chleb, dodając część reserved borcini moczenie płynu do zwilżenia w razie potrzeby (pozostawić osad).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz 6 łyżek papryki, 2 łyżki soli, 4 łyżeczki szałwii, 4 łyżeczki pieprzu i kardamonu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Ułożyć piersi cielęce na powierzchni roboczej i tłuc najgrubszą część cielęciny młotkiem do równomiernej grubości. Rub spice mix całego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie i obracanie cielęciny co godzinę, aż bardzo miękkie, 2 1/2-3 godzin, w zależności od grubości cielęciny.
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
18
Dodaj 2 szklanki puree warzywa do sosu na patelni. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, 8-10 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić 3 szklanki cielęciny i zarezerwować pozostały 1 szklankę sosu do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz