Pierwsza próba gulaszu warzywnego wakuli
Pierwsza próba gulaszu warzywnego wakuli to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści laurowych, czosnek słonia, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bagietki: Próba, Aloo Matar (próba 1), oraz Babeczki Arbuzowe-Próba Pierwsza.
Instrukcje
Rozgrzać masło w dużym garnku i gotować cebulę, pory i czosnek do miękkości.
Wymieszać z selerem i marchewką. Wymieszać z bulionem, sosem pomidorowym, czarną fasolą, kapustą i ziemniakami. Doprawić oregano, bazylią, czarnym pieprzem, solą selera, pieprzem cayenne i liśćmi laurowymi. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Top z parmezanem do podania.