Piersi Z Kurczaka Ze Skórką Z Mąki Kukurydzianej I Salsą Z Czarnej Fasoli
Przepis piersi z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej i Salsan z czarnej fasoli jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 2035 kalorii, 142g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $7.38 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka ze skórką z mąki kukurydzianej i salsą z Czarnej Fasoli, Piersi kurczaka z mąką kukurydzianą-skórką z kolendry i czarną fasolą-salsą Mango, oraz Kurczak z salsą z Czarnej Fasoli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.