Piersi Z Kurczaka Z Parmezanem
Przepis parmezan piersi z kurczaka można zrobić w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 284 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka przyprawionej bułki tartej, połówek piersi z kurczaka, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Piersi Z Kurczaka Parmezan, Piersi Z Kurczaka Parmezan, oraz Chrupiące Piersi Z Kurczaka Z Parmezanem.
Instrukcje
Spłaszcz kurczaka do 1/4 cala. grubość. W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan i bazylię. W innej płytkiej misce ubij jajko. Zanurz kurczaka w jajku, a następnie posmaruj mieszanką miękiszu.
Na dużej patelni brązuj kurczaka na średnim ogniu na maśle i oleju przez 3-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy soki będą klarowne.