Piersi z kurczaka z cukinią Pappardelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać piersi kurczaka z Pappardelle cukinii spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 185 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.67 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, akompaniament: kliny cytrynowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Z Cukinią Pappardelle, Pappardelle z cukinii, oraz Pieczone piersi z kurczaka faszerowane cukinią i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogolić cukinię wzdłuż (1/8 cala grubości) z krajalnicą i umieścić w dużej misce. Czosnek cienko pokroić i rezerwy oddzielnie.
Kurczaka osuszyć, następnie pokroić w poprzek na trzy części. Całość doprawić 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska. Smażyć kurczaka w partiach, strona skóry w dół pierwszy, aż rumiane i tylko gotowane przez, 8 do 14 minut w sumie.
Do cukinii dodaj kurczaka.
Dodać czosnek na patelni i gotować, mieszając, aż blady złoty, o 1 minutę.
Dodać wodę i zeskrobać wszelkie brązowe kawałki, a następnie skropić kurczaka.
Dodaj bazylii i 1/4 łyżeczki soli do miski i wrzucić, aż cukinia zwiędnie lekko. Doprawić solą i pieprzem.
W porcji: kalorie 303, tłuszcz całkowity 17g, tłuszcz nasycony 4g, Cholesterol 93mg, sód 685mg, węglowodany 5g, błonnik 1g, białko 32G
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "