Piersi z kurczaka w klasycznym sosie z patelni francuskiej

Piersi z kurczaka w klasycznym sosie z patelni francuskiej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 226 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka w sosie śmietanowym kaparowym, chleb francuski i podróbki ciastek Doubletree, Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, oraz Nadziewane Piersi Z Kurczaka Po Francusku.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Kurczaka posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodać kurczaka na patelni, strona skóry w dół; smażyć 4 protokół lub aż rumiane. Odwróć kurczaka.
Wstawić patelnię do piekarnika; piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub aż termometr włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 16
Wyjmij kurczaka z patelni i odstaw na 10 minut.
Powrót patelni na średnim ogniu.
Dodaj wino do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zmniejszenia do 2 łyżki stołowe, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z musztardą.
Połączyć śmietanę i mąkę, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszankę śmietany do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż lekko zgęstnieje, ciągle mieszając trzepaczką. Wymieszać pozostałą 1/8 łyżeczki soli.