Piersi z kurczaka nadziewane pieczarkami w sosie balsamicznym

Piersi z kurczaka nadziewane pieczarkami w sosie balsamicznym
Nadziewane pieczarkami piersi z kurczaka w sosie balsamicznym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepis dania głównego. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 533 kalorie, 53g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką miód, grzyby, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka faszerowane szpinakiem w sosie pieczarkowym, Makeover nadziewane piersi z kurczaka z sosem grzybowym, oraz Piersi z kurczaka nadziewane ryżem i pieczarkami w sosie cytrynowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Dodać suszone grzyby, przykryć i odstawić około 20 minut. Wycisnąć do sucha; odcedzić płyn (do tego przydatny jest filtr do kawy) i zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
KawaKawa
3
W maszynce zmielić czosnek i nawodnione grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodaj świeże grzyby i tymianek; kontynuuj proces, aż wszystko zostanie zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Grzybyświeże Grzyby
TymianekTymianek
5
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać mieszaninę grzybów; saute aż prawie cała wilgoć odparowała, 5 do 7 minut. Wyłączyć ogień, wymieszać z serem, doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
SerSer
7
Miód i ocet wymieszać w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
8
Dostosuj stojak piekarnika do najniższej pozycji i podgrzej piekarnik do 425 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Ustaw piersi, skórą w dół, na dużym, ciężkim, lipped arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Wymieszać połowę miodu z octem; obficie solą i pieprzem. Odwróć piersi. Popchnij palce pod skórę, aby zrobić kieszeń; stuff z mieszaniną grzybów. Ponownie posmarować miodowo-octem i doprawić solą i pieprzem. Uważając, aby nie tłoczyć, ułóż piersi na blasze ciastek tak, aby najgrubsze końce wskazywały na zewnątrz. (Można teraz przykryć i schłodzić na noc; przed pieczeniem powrócić do temperatury pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
OcetOcet
Pliki CookiePliki Cookie
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Piecz na złoty kolor, dodając wodę, jeśli to konieczne, aby utrzymać kapanie z patelni przed spaleniem, aż termometr mięsa zarejestruje 160 stopni w najgrubszej części największego kawałka, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
12
Przełożyć kurczaka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
13
Soki z patelni zeskrobać na średni rondel.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
14
Dodaj zarezerwowany płyn do namaczania grzybów i wystarczającą ilość wody, aby równać się 1 1/2 szklanki płynu. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
15
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej; nadal gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje nieco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
16
Ułożyć pierś na każdym z 8 talerzy; skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSos
Magazyn