Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i serem kozim
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i Herbed kozim serem może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 39g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, czosnek głowy, kozi ser, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Piersi Z Kurczaka Nadziewane Kozim Serem I Świeżym Czosnkiem, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Piersi Z Kurczaka Faszerowane Serem Kozim I Oliwką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Połączyć miąższ czosnku i ser, dobrze mieszając; odstawić.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 4 łyżeczki mieszanki sera do każdej kieszeni.
Kurczaka posypać równomiernie z obu stron solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 3 protokół lub aż lekko rumiane. Odwróć kurczaka.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 165; odstawić 5 minut.