Piersi z kurczaka faszerowane karczochem i kozim serem
Pierś z kurczaka nadziewana karczochem i kozim serem wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz karczoch DNA, połówki piersi kurczaka, tymianek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Nadziewane piersi z kurczaka z Karczochowymi Serkami i kozim serem, Gruszka, Figa, Kozi Ser Nadziewane Piersi Z Kurczaka, oraz Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić karczochy w durszlaku nad miską, rezerwując płyn. Grubo posiekać karczochy.
Połącz karczochy, ser, 2 łyżki szczypiorku, 1 łyżeczka tymianku i 1 łyżeczka skórki cytryny w średniej misce.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff o 1/4 szklanki mieszanki karczochów do kieszeni.
Kurczaka posypać pieprzem.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 połówki piersi; gotować od 6 do 8 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.
Wyjmij kurczaka z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz z 1 łyżeczką oleju i 4 połówkami piersi kurczaka.
Na patelnię dodaj płyn z karczocha, 1/2 łyżeczki tymianku i 1/2 łyżeczki skórki cytrynowej.
Połącz sok z cytryny i skrobię kukurydzianą; Dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Powrót kurczaka na patelnię. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu nad kurczakiem. Top z 2 łyżki szczypiorku.