Piersi z kurczaka faszerowane boczkiem i serem pleśniowym

Piersi z kurczaka faszerowane boczkiem i serem pleśniowym
Boczek i ser pleśniowy nadziewane piersi z kurczaka wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 683 kalorie, 15g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, skórkę, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ser Pleśniowy Nadziewany Orzechami Piersi Kurczaka, Ser I Boczek Dżem Nadziewane Piersi Z Kurczaka, oraz Ser kozi, boczek i rodzynki nadziewane piersi z kurczaka.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce, za pomocą gumowej szpatułki, wymieszać masło, ser pleśniowy, boczek i szczypiorek razem do połączenia. Połówkę masy posmarować wzdłuż długiej krawędzi 12-calowego kawałka pergaminu lub woskowanego papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser PleśniowySer Pleśniowy
SzczypiorekSzczypiorek
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zwinąć w kłodę, skręcając w przeciwny sposób na obu końcach papieru, aby utworzyć ciasno owinięty kłodę masła. Przechowywać w lodówce lub zamrażać do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Używając palców, ostrożnie rozluźnij skórę z piersi kurczaka. Stuff około 1/4 pozostałego masła z sera pleśniowego pod skórą każdej piersi; wygładzając skórę, aby równomiernie rozprowadzić masło na powierzchni mięsa piersi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Ser PleśniowySer Pleśniowy
MasłoMasło
MięsoMięso
6
Kładziemy kurczaka na obramowanej blasze do pieczenia i pocieramy pozostałe masło na skórze. Doprawić każdą pierś szczyptą świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piecz piersi kurczaka, boki skóry do góry, w środku piekarnika, aż skóra jest chrupiące i kurczak jest gotowane przez, o 35 do 40 protokół. Termometr do natychmiastowego odczytu powinien zarejestrować 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszej części mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika na półmisek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
10
Cook ' s Note: ten przepis sprawia, że 2 dzienniki masła mieszanki; niewykorzystane masło może być używany do góry grillowane mięso, hamburgery, lub pieczone lub puree ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn