Piersi z kurczaka faszerowane boczkiem i serem pleśniowym
Boczek i ser pleśniowy nadziewane piersi z kurczaka wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 683 kalorie, 15g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, skórkę, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ser Pleśniowy Nadziewany Orzechami Piersi Kurczaka, Ser I Boczek Dżem Nadziewane Piersi Z Kurczaka, oraz Ser kozi, boczek i rodzynki nadziewane piersi z kurczaka.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce, za pomocą gumowej szpatułki, wymieszać masło, ser pleśniowy, boczek i szczypiorek razem do połączenia. Połówkę masy posmarować wzdłuż długiej krawędzi 12-calowego kawałka pergaminu lub woskowanego papieru.
Zwinąć w kłodę, skręcając w przeciwny sposób na obu końcach papieru, aby utworzyć ciasno owinięty kłodę masła. Przechowywać w lodówce lub zamrażać do innego użytku.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Używając palców, ostrożnie rozluźnij skórę z piersi kurczaka. Stuff około 1/4 pozostałego masła z sera pleśniowego pod skórą każdej piersi; wygładzając skórę, aby równomiernie rozprowadzić masło na powierzchni mięsa piersi.
Kładziemy kurczaka na obramowanej blasze do pieczenia i pocieramy pozostałe masło na skórze. Doprawić każdą pierś szczyptą świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Piecz piersi kurczaka, boki skóry do góry, w środku piekarnika, aż skóra jest chrupiące i kurczak jest gotowane przez, o 35 do 40 protokół. Termometr do natychmiastowego odczytu powinien zarejestrować 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszej części mięsa.
Wyjąć z piekarnika na półmisek.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Cook ' s Note: ten przepis sprawia, że 2 dzienniki masła mieszanki; niewykorzystane masło może być używany do góry grillowane mięso, hamburgery, lub pieczone lub puree ziemniaczane.