Piersi z kaczki z wiśniami

Piersi z kaczki z wiśniami
Piersi z kaczki z wiśniami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz szafranowy pilaw ryżowy, wino, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Pierś Z Kaczki Z Wiśniami, Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, oraz Kaczka Pieczona Z Wiśniami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małym rondlu połącz wino z suszonymi wiśniami i duś na małym ogniu przez 3 minuty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W każdej z 2 dużych patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek. Piersi kaczki przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
4
Dodaj 6 piersi kaczki do każdej patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane i średnio rzadkie, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przełożyć piersi kaczki na blachę do pieczenia, przykryć folią i ogrzać w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Dodaj połowę grzybów i szalotki do każdej patelni, przykryć i gotować na małym ogniu, mieszając raz, aż będą rumiane, o 4 protokół. Odkryć i dodać 1/2 szklanki wody do każdej patelni. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z patelni, aż woda zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj połowę mieszaniny wiśni i wina do każdej patelni i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o jedną trzecią, o 3 protokół. Zeskrobać zawartość 1 patelni do drugiej. Wymieszać z musztardą miodową i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
CzereśnieCzereśnie
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z piekarnika piersi kaczki i wlać do sosu nagromadzone soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokrój piersi kaczki w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala i ułóż je na rozgrzanym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
10
Do sosu wlać dowolne soki rzeźbiarskie. Podgrzej SOS krótko i polej go kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Cała KaczkaCała Kaczka
11
Podawać od razu z szafranowym Pilafem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn