Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym

Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym
Piersi z kaczki z sosem pomarańczowo-imbirowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 6,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Jeśli masz butelkowany imbir, pietruszkę z płaskim liściem, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone piersi z kaczki z pomarańczowym sosem Chipotle, Kolacja Dziś Wieczorem: Pieczone Piersi Z Kaczki Z Pomarańczowym Sosem Chipotle, oraz Sos imbirowy pomarańczowy do kaczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kaczkę i gotować 6 do 8 minut z każdej strony lub aż termometr rejestruje 160 (medium) lub do pożądanego stopnia doness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Wyjąć z patelni; cienko pokroić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj cebulę i imbir na patelnię; gotować na średnim ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać bulion i marmoladę. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 9 minut lub aż zmniejszy się do 1 szklanki; wymieszać skórkę pomarańczową i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Podawać na ciepło z kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W39 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn