Piersi z kaczki o zapachu kopru włoskiego z sosem Pinot Noir
Pierś z kaczki o zapachu kopru włoskiego z sosem Pinot Noir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 5,86 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, sól i pieprz, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Piersi z kaczki z sosem Pinot Noir i wiśniami, Kaczka Pieczona Z Redukcją Pinot Noir/Granat, oraz Sos Żurawinowy Z Pinot Noir dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na małej patelni, toast pieprzu i nasion kopru włoskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Przenieść przyprawy do dużej miski i dodać wodę, cebulę kopru włoskiego i liści, ocet balsamiczny, miód i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Koper Włoski
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dodać piersi kaczki do miski; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W małym rondlu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodaj miód i gotować na umiarkowanym ogniu, aż cebula zacznie karmelizować, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
9
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać bulion, pieprz, tymianek i pomidor i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż sos zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył łyżki, o 10 protokół. SOS przecedzić do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
11
Kaczkę wyjąć z marynaty i osuszyć; doprawić solą i pieprzem. W dużym, żaroodporne patelni, ułóż stronę skóry kaczki w dół i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane, o 12 protokół. Włączyć skórę piersi kaczki do góry i przenieść patelnię do piekarnika; gotować, aż średnio rzadkie, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Pierś Z Kaczki
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Przenieś kaczkę na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut. Pokrój piersi w poprzek 1/4 cala grubości. Łyżka korzenia selera i Puree ziemniaczanego na talerzach, top z kaczką i sosem Pinot Noir.