Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka

Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka
Piersi z kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka lekarskiego mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1186 kalorii, 115g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 12,12 zł za porcję, ten przepis okładki 77% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z latimes.com ma 1 fanów. Mieszanka chrupiących piersi kaczki na fasoli, całkowity czas: godzina, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ziele mniszka lekarskiego i czosnek gotowane w tłuszczu kaczki, Flageolets En Pissenlits (Fasola Z Zielenią Mniszka Lekarskiego), oraz Fasolka po piesku z piersiami z czarnej kaczki i kiełbasami Linguiça dla podobnych receptur.

Składniki

1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz2(może być lub przeglądać)cały czarny pieprzcały czarny pieprz1marchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę340Orzechy dowolne (posiekane)pęczek zieleni mniszka lekarskiego (opęczek zieleni mniszka lekarskiego (o454Orzechy dowolne (posiekane)Uwaga: Można to również zrobić bez piersi kaczki, zwiększając kiełbasę czosnkową lub więcejUwaga: Można to również zrobić bez piersi kaczki, zwiększając kiełbasę czosnkową lub więcej6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChrupiąca pierś kaczki i montażChrupiąca pierś kaczki i montaż4Wyjmij piersi kaczki na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut przed krojeniem na grube plastryWyjmij piersi kaczki na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut przed krojeniem na grube plastry6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChrupiące piersi kaczki na białej fasoli z zielenią mniszkaChrupiące piersi kaczki na białej fasoli z zielenią mniszka680Orzechy dowolne (posiekane)piersi kaczki (o każdej)piersi kaczki (o każdej)113Orzechy dowolne (posiekane)świeża kiełbasa czosnkowa, pokruszonaświeża kiełbasa czosnkowa, pokruszona3goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany515Każda porcja: kalorie; 44 g białka; 41 g węglowodanów; 11 g błonnika; 20 g tłuszczu; 5 g tłuszczów nasyconych; 158 mg cholesterolu; 2 g cukru; 781 mg soduKażda porcja: kalorie; 44 g białka; 41 g węglowodanów; 11 g błonnika; 20 g tłuszczu; 5 g tłuszczów nasyconych; 158 mg cholesterolu; 2 g cukru; 781 mg sodu2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1cebula posiekanacebula posiekana1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Sól, goździki i pieprz zmielić na drobny proszek. Użyj ostrego noża, aby przeciąć płytkie wyklucie krzyżowe po stronie skóry piersi kaczki, przez skórę, ale nie do mięsaSól, goździki i pieprz zmielić na drobny proszek. Użyj ostrego noża, aby przeciąć płytkie wyklucie krzyżowe po stronie skóry piersi kaczki, przez skórę, ale nie do mięsa11 funt cukinii,sól, plus więcej do smakusól, plus więcej do smaku2(może być lub przeglądać)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1Średnia żółta cebula, posiekanawoda, plus więcej w razie potrzebywoda, plus więcej w razie potrzeby454Orzechy dowolne (posiekane)suszona biała fasola, np. cannellini czy Great Northernsuszona biała fasola, np. cannellini czy Great Northern6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyFasola białaFasola biała1Łączny czas: godzina, 20 minut plus około 2 godzin czasu pieczenia fasoliŁączny czas: godzina, 20 minut plus około 2 godzin czasu pieczenia fasoli3Kiedy prawie gotowy do podania, posiekać zieleninę mniszka lekarskiego w 1-calowych sekcjach do miejsca, w którym otrzymujesz prawie wszystkie łodygi. Powinieneś mieć 3 do 4 filiżanekKiedy prawie gotowy do podania, posiekać zieleninę mniszka lekarskiego w 1-calowych sekcjach do miejsca, w którym otrzymujesz prawie wszystkie łodygi. Powinieneś mieć 3 do 4 filiżanek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn