Piersi kurczaka z awokado, pomidorem i salsą ogórkową
Piersi kurczaka z awokado, pomidorem i ogórkiem Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać wstępnie cebulę, chipotle chile proszek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Piersi Kurczaka Z Awokado, Pomidorem I Salsą Ogórkową, Fiesta piersi z kurczaka z salsą pomidorowo-awokado, oraz Zupa ogórkowo-awokado z salsą pomidorową.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Grilla
Patelnia
2
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki chipotle chile proszku równomiernie na kurczaka; dodać kurczaka na patelni. Gotować przez 6 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cały Kurczak
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, ogórek, pomidory, cebula, i pozostałe składniki w średniej misce, podrzucając dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek
Pomidor
Cebula
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.