Piersi kurczaka faszerowane szpinakiem i cebulką
Szpinak i Scallion nadziewane piersi kurczaka może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, piersi z kurczaka, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Piersi Kurczaka Faszerowane Szpinakiem, Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem, oraz Piersi z kurczaka nadziewane szpinakiem dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, o 30 sekund.
Dodaj szpinak i saute aż zwiędną.
W średniej misce połącz szalotki, koperek, fetę i skórkę z cytryny.
Dodać szpinak i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem.
Zrób 2 do 3 cali głębokiego poziomego cięcia w każdej piersi kurczaka, tworząc dużą kieszeń. Napełnij każdą pierś mieszanką szpinaku.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Grilluj piersi kurczaka aż do ugotowania, około 3-4 minut na stronę.