Piersi Indyka Solone
Solona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 451 kalorii, 49g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cytryn, masło, skórka na piersi indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Przyniesiona przez pieczoną Bree. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Spróbuj Najlepiej Solona Pierś Z Indyka, Pierś Indyka Z Miodem, oraz Pierś Indycza Maślana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku lub woreczku Ziploc ubijaj sól i cukier w galonie wody, aż się rozpuszczą.
Dodaj owoce, zioła i pieprz.
Dodać indyka do solanki. Przykryj garnek. Jeśli używasz Torby Ziploc, włóż ją do innej miski na wypadek wycieku.
Pozostawić indyka w solance na 4-24 godziny.
Wyjmij indyka z solanki. Spłucz indyka i osusz.
Natrzyj masło na wierzch.
Dobrze doprawić solą i pieprzem oraz odrobiną świeżego rozmarynu.
Piec w temperaturze 400 stopni przez 30-45 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 165 stopni.