Piersi Dziewicy (kandyzowane tarty owocowe): Seni di Vergine
Piersi Dziewicy (kandyzowane owocowe tarty Budyniowe): Seni di Vergine wymaga około 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz półsłodką czekoladę, skórkę z cytryny, dynię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj budyń owocowy, jak zrobić budyń owocowy / fruit s, Malina-rabarbar Bellini Smoothie w / jagody (Virgin ... or not so Virgin) (wideo), oraz Tarty Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić krem: połącz mleko, 6 łyżek cukru i wanilię w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać i powoli doprowadzić do wrzenia. Ustaw w pobliżu łaźnię lodową. Podczas gdy mleko dochodzi do wrzenia, ubić żółtka i pozostały cukier w małej misce. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zgęstnieje i kolor się rozjaśni. Stopniowo składany w mące.
Ubijając cały czas, dodaj kilka kropli wrzącego mleka do miski.
Dodaj całą mieszaninę jajek do rondla ze skórką z cytryny, obniż ogień do niskiego poziomu i stale ubijając, gotuj, aż mieszanina zgęstnieje, około 10 do 12 minut.
Zdjąć z ognia i schłodzić w łaźni lodowej.
Aby tarty: w średniej wielkości misce, wymieszać mleko, mąkę, cukier i masło, aż dobrze się połączą. Mieszanina utworzy gładkie, płynne ciasto. Być może trzeba dodać trochę więcej mleka, łyżeczkę na raz. Uformuj ciasto w kulkę i pozostaw pod przykryciem na 1 godzinę.
W międzyczasie, w rondlu średniej wielkości, rozgrzać oliwę do gorąca, ale nie do palenia.
Dodać kostki dyni i gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż miękkie, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Za pomocą ostrego noża pokroić ciasto na 2 porcje, 1 nieco większe od drugiej. Używając lekko mąki wałka do ciasta, rozwałkuj każdą porcję ciasta na okrąg o grubości około 1/8 cala. Ponownie, 1 część będzie większa niż druga.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozbij czekoladę na małe kawałki.
Umieść czekoladę w misce z ostudzoną dynią i kremem cukierniczym. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Umieścić 1 łyżkę mieszanki w regularnych odstępach czasu (około 2-cale od siebie) na mniejsze ciasto okrągłe. Używając pędzla do ciasta, umyj to samo ciasto z ubitym jajkiem, pokrywając całe ciasto, które pozostaje odkryte przez mieszaninę dyni.
Drugie ciasto ułożyć na wierzchu pierwszego i palcami zacisnąć i uszczelnić krawędzie. Za pomocą małej, okrągłej foremki do ciastek (najlepiej takiej, która jest zapiekana), pokrój wokół kopców nadzień, aby stworzyć indywidualne nadziewane tarty. Użyj palców ponownie lekko uszczelnić każdą indywidualną tart.
Posmaruj wierzchy tarty roztrzepaną mieszanką jajeczną.
Piec na blasze z ciastkami w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, około 15 do 20 minut. Gdy wypieki są gotowane i chłodzone, przykryj je cukrem cukierniczym.