Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami

Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami
Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $31.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 313g białka, 151 g tłuszczu, oraz w sumie 2795 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, rosół z kurczaka, piersi z bażanta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami, Pieczona kaczka z jabłkami, miodem i octem jabłkowym, oraz Pieczona wieprzowina z jabłkami, octem jabłkowym i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pound piersi lekko młotkiem mięsa do stałej grubości. Dobrze doprawić solą i pieprzem. W 10-calowej do 12-calowej patelni saute rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodać piersi bażanta, skóra w dół, i gotować, aż złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
4
Umieść patelnię w piekarniku 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Wyjąć patelnię z piekarnika i piersi z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodać szalotki do patelni i wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj ocet jabłkowy i jabłka i gotuj, aż ocet rozproszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
8
Dodać bulion i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Powrót piersi bażanta na patelnię i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu. Łyżką sosu i posypać pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn