Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami

Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami
Piersi bażanta z octem jabłkowym, jabłkami i granatami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $31.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 313g białka, 151 g tłuszczu, oraz w sumie 2795 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, rosół z kurczaka, piersi z bażanta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami, Pieczona kaczka z jabłkami, miodem i octem jabłkowym, oraz Pieczona wieprzowina z jabłkami, octem jabłkowym i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pound piersi lekko młotkiem mięsa do stałej grubości. Dobrze doprawić solą i pieprzem. W 10-calowej do 12-calowej patelni saute rozgrzać masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać piersi bażanta, skóra w dół, i gotować, aż złoty kolor, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
4
Umieść patelnię w piekarniku 8 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wyjąć patelnię z piekarnika i piersi z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać szalotki do patelni i wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż zmiękną, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj ocet jabłkowy i jabłka i gotuj, aż ocet rozproszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Dodać bulion i śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Powrót piersi bażanta na patelnię i gotować, aż sos zmniejszy się o połowę. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu. Łyżką sosu i posypać pestkami granatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn