Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami

Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami
Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ocet jabłkowy, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pierogi z pasternaku z marynowaną czerwoną kapustą i smażonymi jabłkami, Kapusta smażona z jabłkami, oraz Kapusta Czerwona Smażona Z Jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierogi ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać jabłko i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodać kapustę, ocet, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować, mieszając, aż kapusta lekko zwiędnie, ale nadal chrupiące, o 3 protokół. Podziel kapustę i jabłko między poszczególne talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Podawać z pierogami i kwaśną śmietaną. Ciekawostka kulinarna: polskie pierogi nazywane pierogami są z nadzieniem słodkim i słonym. Chociaż pierogi można gotować, panfrying jest najlepszym sposobem na uwolnienie i zintensyfikowanie ich smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn