Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie

Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie
Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, gałązki kolendry, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie, Maultaschensuppe (pierogi w bulionie), oraz Rosół Miso z pierożkami z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pierogi: w maszynce zmiksować białko z sosem sojowym, cebulką, imbirem, olejem roślinnym, olejem sezamowym, skrobią kukurydzianą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj wszystkie, ale 3 przegrzebki i proces do grubej pasty. Zeskrobać pastę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Pokroić Pozostałe przegrzebki w 1/2-calową kostkę i złożyć je do pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Zrobić bulion: w dużym rondlu połączyć bulion ze skórką cytrynową, czosnkiem, sosem sojowym, imbirem i szczyptą soli i pieprzu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić skórkę z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodać groszek śnieżny i kapustę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Kropla skąpe łyżki pasty przegrzebka do bulionu, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Chochle do miski, top z dekoracjami i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
8
Uwagi: jedna porcja-kalorie 218 kcal, Tłuszcz całkowity 2 gm, tłuszcz nasycony 6 gm, białko 27 gm, węglowodany 12 gm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn