Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie

Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie
Pierogi z przegrzebkami w azjatyckim bulionie to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, gałązki kolendry, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Pierogi Z Przegrzebkami W Azjatyckim Bulionie, Maultaschensuppe (pierogi w bulionie), oraz Rosół Miso z pierożkami z krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić pierogi: w maszynce zmiksować białko z sosem sojowym, cebulką, imbirem, olejem roślinnym, olejem sezamowym, skrobią kukurydzianą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
FiołkiFiołki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodaj wszystkie, ale 3 przegrzebki i proces do grubej pasty. Zeskrobać pastę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Pokroić Pozostałe przegrzebki w 1/2-calową kostkę i złożyć je do pasty. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Zrobić bulion: w dużym rondlu połączyć bulion ze skórką cytrynową, czosnkiem, sosem sojowym, imbirem i szczyptą soli i pieprzu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Zdjąć z ognia i wyrzucić skórkę z cytryny i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodać groszek śnieżny i kapustę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
7
Kropla skąpe łyżki pasty przegrzebka do bulionu, następnie przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi są po prostu gotowane przez, O 2 protokół. Chochle do miski, top z dekoracjami i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
8
Uwagi: jedna porcja-kalorie 218 kcal, Tłuszcz całkowity 2 gm, tłuszcz nasycony 6 gm, białko 27 gm, węglowodany 12 gm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn