Pierogi Z Pomidorami Cheddar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj Cheddar Tomato Dumplings. Ten przepis wegetariański serwuje 5 i kosztuje 62 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 22 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Mieszanka oleju roślinnego, mleka, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 58%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Gulasz z pomidorów i harissy z pierożkami z cheddarem, Gulasz pomidorowo-warzywny z pierożkami z serem Cheddar, oraz Gulasz wołowy z pierożkami Cheddar.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć cebulę i zielony pieprz w oleju do miękkości.
Dodać mąkę; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszaj pomidory.
Dodać liście selera, cukier, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać przez 2 minuty. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Tymczasem w przypadku pierogów w misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; pokroić na skrócenie, aż się kruszy.
Dodaj ser cheddar. Wymieszać z mlekiem tylko do zwilżenia.
Upuść ciasto przy stołach na gotującym się sosie pomidorowym. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż wykałaczka włożona do Pierożka wyjdzie czysta (nie podnosić przykrycia podczas gotowania).