Pierogi z kurczakiem i ziemniakami
Kurczak i pierogi ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 528 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mieszanki herbatników, kurczaka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Rosół z kluskami ziemniaczanymi, Zupa z kurczaka i ziemniaków z kluskami, oraz Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 5 składniki do wrzenia w holenderskim piekarniku; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż kurczak będzie miękki.
Usuń kurczaka, rezerwując bulion w holenderskim piekarniku. Kurczak i bulion.
Odtłuszczone tłuszcze z bulionu. Skórki, kości i pokroić kurczaka na kawałki wielkości kęsa; odstawić.
Ubijamy zupę i mieloną cebulę do bulionu; doprowadzamy do wrzenia.
Wymieszać mieszankę herbatników, płatków ziemniaczanych i mleka. Obróć ciasto na mocno posypanej mąką powierzchni; roll lub pat ciasta do 1/4-cala grubości.
Pokroić w paski 1/2 cala. Uszczypnij 1/2-calowe kawałki i upuść, po 1 na raz, do wrzącego bulionu; dodaj kurczaka. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Szybka wskazówka: Zastąp 8 szklanek bulionu z kurczaka wodą; zmniejsz sól do 1/4 łyżeczki. Kontynuuj przepis za pomocą 3 do 4 filiżanek posiekanego gotowanego kurczaka.