Pierogi z kurczakiem i pierogami
Przepis pierogi i pierogi pierogi może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 36 minut. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 845 kalorii, 52g białka, oraz 6G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, tymianek, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pierogi (Pierogi Polskie), Pierogi Kurczak Kolacja, oraz Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą).
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Kurczaka posypać pieprzem i solą. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjmij kurczaka z patelni; utrzymuj ciepło.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler i tymianek na patelnię. Gotować 6 minut lub aż warzywa będą miękkie i lekko rumiane, często mieszając.
Wymieszać bulion, mleko i mąkę w misce, mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać mieszaninę bulionu do patelni, stale mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub aż zgęstnieje. Wymieszać z kurczakiem i pierogi, i gotować 4 minuty lub aż kurczak jest gotowy i pierogi są ciepłe.
Posypać posiekaną natką pietruszki.